DRAGI IALOVENENI,
DRAGI PRIETENI AI ORAȘULUI IALOVENI,
STIMAȚI PARTENERI DE DEZVOLTARE,

În calitate de Primar al orașului Ialoveni, în numele tuturor locuitorilor pe care îi reprezint, am onoarea să mă adresez cu un mesaj de salut și cu invitația de a descoperi cele mai frumoase aspecte ale localității noastre cu prilejul jubileului de 580 ani de la înfiinţarea și Hramul orașului nostru, Sărbătoarea ”Sfintei Cuvioase Parascheva”.

Noi, orașul Ialoveni, ne aflăm în imediata apropiere de capitala Republicii Moldova – municipiul Chișinău, dar Vă asigur că orașul nostru combină cel mai reușit avantajele unei comunități urbane și farmecul natural al unei localități rurale.

Principala bogăție a orașului nostru Ialoveni sunt, desigur, oamenii, frumoși la chip și suflet. Aici, la Ialoveni, avem bărbați muncitori, cele mai inteligente și frumoase femei, cei mai educați și activi tineri și tinere, cei mai adorabili copii, cei mai înțelepți bătrîni. Ne mîndrim cu tradițiile noastre culturale și sportive, cu performanțele obținute în diverse domeni: educație, artă, cultură, sport etc.

Ne mîndrim cu frumoasele rezultate ale muncii, obținute de agenții noștri economici, care sunt și parteneri ai Primăriei Ialoveni pentru dezvoltarea orașului.

Avem permanent alături, pentru susținere și sfaturi, persoanele în etate, adevărate personalități, care și-au dedicat viața prosperării orașului nostru și continuă a fi activi și astăzi.

Toți împreună, Vă asigurăm, că orașul Ialoveni este un ORAȘ AL POSIBILITĂȚILOR. Avem foarte multe lucruri frumoase realizate pînă în prezent, însă cele mai ambițioase planuri sunt incluse în agenda de viitor.

Vă încurajăm pe toți să descoperiți toate avantajele și perspectivele localității noastre! Mulțumim anticipat tuturor pentru interesul față de orașul Ialoveni și disponibilitatea de a colabora cu localitatea noastră.

În contextul Sărbătorilor Orașului IALOVENI, Vă doresc tuturor succese, prosperitate, optimism, perseverență și binevoință! La mulți ani, IALOVENI!

Cu respect,

Sergiu Armașu,
Primarul orașului Ialoveni
27octombrie, 2016

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).