Stimați colegi, prieteni, parteneri și reprezentanți ai poporului român,
Dragi români de pretutindeni,
În contextul Zilei de 1 Decembrie – Sărbătoarea unității și recunoștinței aduse tuturor celor care au contribuit la făurirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, la formarea statului naţional, poporului român şi spiritualităţii sale, permiteți-mi, în numele echipei Primăriei Ialoveni din Republica Moldova și a tuturor ialovenenilor, să Vă transmitem cele mai sincere urări de bine, un viitor prosper și fericit, sentimente frumoase de mândrie națională, pace și sănătate!
Ziua de 1 Decembrie într-adevăr marchează un moment istoric. Libertatea și identitatea națională, simbol al demnității poporului român, au fost obținute cu sacrificii și eforturi considerabile.
Noi, ialovenenii, suntem mândri și onorați să facem parte din marea familie a românilor de pretutindeni, să gândim și să simțim românește, să contribuim la dezvoltarea relațiilor de prietenie și colaborare în spiritul atașamentului față de valorile noastre comune din spațiul românesc și european.
Cu acest frumos prilej, noi, ialovenenii, exprimăm pe această cale înalta apreciere și recunoștința pentru realizările importante înregistrate urmare cooperării cu primăriile înfrățite din România, pentru multitudinea proiectelor de dezvoltare comunitară implementate la nivel local grație sprijinului direct și ajutorului dezinteresat din partea colegilor români.
Susținerea constantă acordată de colegii români pe parcursul anilor este deosebit de valoroasă pentru localitățile Moldovei, pentru modernizarea satelor și orașelor noastre, pentru crearea unor condiții decente de trai și făurirea unui spațiu european civilizat.
Vă mulțumim din suflet pentru altruismul demonstrat, pentru că ne sunteți parteneri și colegi în orice circumstanțe, pentru susținerea în situațiile dificile și pentru că împărtășiți cu noi bucuriile și realizările!
La mulţi ani România!
La mulți ani, dragi Români!

Cu înaltă considerațiune,
Sergiu ARMAȘU,
Primarul orașului Ialoveni

1 decembrie 2020 

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).