Stimați ialoveneni de pretutindeni, Dragi prieteni, concetățeni,

Cu bucurie în suflet pentru toți noi, creștinii, în fiecare primăvară, odată cu reînvierea naturii întîmpinăm Sfintele Sărbători de Paște! Este timpul cînd reînnoim și speranțele noastre, sentimentele, gândurile pozitive și faptele creștine. Paștele ne oferă cele mai frumoase și sacre momente pentru împlinire sufletească!

Cu ocazia acestor divine Sărbători Pascale și a Învierii Domnului, din numele echipei Primăriei și Consiliului orășenesc Ialoveni, permiteți-mi să Vă adresez sincere urări de bine și sănătate, lumină și pace în suflet, dragoste și încredere, mult optimism, fericire și armonie în toate!

Parcurgem în ultimii ani o perioada pandemică foarte complicată și multe familii sunt pătrunse de dureri sufletești, de pierderea celor dragi și apropiați. Dar niciodată nu trebuie să pierdem speranța pentru ziua de mâine. Spiritul Paștelui trebuie să fie resimțit în fiecare casă! Trebuie să păstrăm Credința și Valorile veșnice, să ne rugăm pentru binecuvântarea Domnului, să ne ridicăm deasupra oricăror încercări și să biruim totul prin bunătate, dragoste, smerenie, iertare și prietenie!

Să fim uniți și să ne bucurăm împreună de Învierea Domnului, să prețuim cu toții existența și sprijinul Bunului Dumnezeu în viața noastră!

Un Paște binecuvîntat și luminos tuturor!

Cu cele mai bune gânduri,

Sergiu Armașu,

Primarul orașului Ialoveni

Mai, 2021

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).