DRAGI FEMEI, MULTSTIMATE DOAMNE, DOMNIȘOARE!
Sărbătoarea Internațională de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a accentua încă odată cât de mult însemnați Dumneavoastră pentru toți, pentru comunitatea noastră, pentru fiecare familie, pentru fiecare bărbat în parte!

Vă mulțumim enorm și suntem foarte recunoscători pentru exemplul de care dați dovadă în viața de toate zilele și în activitatea profesională, pentru dragostea emanată și deosebitele calități sufletești, pentru căldura oferită în căminul familial, pentru datinile străbune păstrate cu sfințenie, pentru speranța dăruită şi noblețea cultivată în inimile celor din jur!

Vă doresc un 8 Martie cât mai prosper și plin de optimism! Ziua aceasta să fie un prilej de bucurie pentru toate, să simțiți mai puțin apăsarea grijilor şi să Vă umpleți gândurile şi sufletul de frumusețea primăverii!

Fiți înconjurate de căldură, tandrețe, armonie, dragoste și zâmbete de copii! Bunăstare, sănătate Dumneavoastră şi apropiaților Dumneavoastră! Fie ca pacea şi înțelegerea să domine mereu în familiile Dumneavoastră! Fie ca toate împlinirile frumoase şi spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni!

La mulți ani și cele mai senine gânduri tuturor femeilor!

Cu deosebit respect,
Sergiu ARMAȘU,
Primarul orașului Ialoveni

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).