La moment, în orașul Ialoveni, în cartierul Moldova, sunt în curs de finalizare lucrările Proiectului finanțat în cadrul „Fondului de Granturi Mici”, Programul „Solidarity Fund PL”, cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone în cadrul programului Polonez de cooperare pentru dezvoltare – Polish Aid.

Menționăm, că prin intermediul Centrului de Informare pentru Autoritățile Locale, Primăria Ialoveni implementează Proiectul privind amenajarea unui teren sportiv multifuncțional, care include și un teren penru tenis de cîmp la cele mai înalte standard.

Terenul pentru tenis de câmp va fi unic în Republica Moldova, primul construit după o tehnologie avansată germană.

Administrația orașului Ialoveni mulțumește partenerilor polonezi, directorului Centrului de Informare pentru Autoritățile Locale, Tomasz Horbowski, reprezentanților Ambasadei Poloniei în Republica Moldova, agenților economici care susțin inițiativele Primăriei Ialoveni.

Timpul ploios din ultimele luni ne-a influențat puțin agenda de lucru, dar în curând vom inaugura acest mult așteptat teren. Tinerii noștri merită cele mai bune condiții pentru un mod sănătos de viață!

Mai multe imagini vedeți pe pagina de facebook a Primăriei Ialoveni.

 

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).