Stimați ialoveneni, dragi prieteni,
Continuă realizările frumoase pentru orașul Ialoveni: încă 2 troleibuze au fost incluse pe ruta Chișinău-Ialoveni!!! Deja 5 troleibuze și atât de multă bucurie pentru noi, ialovenenii!!! Trebuie să recunoaștem că este pe bună dreptate meritul și rezultatul implicării directe a Doamnei Monica BABUC, candidat pe circumscripția electorală nr.22 Ialoveni și a echipei sale politice, a factorilor de conducere din raion!

Prin implicarea dumneaei s-a deschis o nouă filă în istoria de dezvoltare a orașului Ialoveni! Au fost obținute pămînturile mult răvnite (161 ha), au fost obținute troleibuzele miraculoase, au fost renovate și repornite ascensoarele care încă din perioada sovietică au staționat! Și încă multe, multe alte inițiative, care au fost discutate și incluse pe agenda de lucru comună.

De aceea, vreau să împărtășesc cu toți sentimentul unei recunoștințe speciale Doamnei Monica Babuc, care a luat această atitudine pro-activă față de cele mai complicate probleme ale orașului nostru.

Dragi ialoveneni, Vă încurajez pe toți, să oferim în continuare orașului Ialoveni șansa de a se dezvolta și de a ne bucura împreună de realizările obținute! Să acționăm uniți, toți împreună pentru viitorul orașului nostru! Să votăm Nr.1, MONICA BABUC PENTRU IALOVENI!

Cu recunoștință,

Sergiu ARMAȘU,
Primarul orașului Ialoveni

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).