Ialoveneanca LIDIA GROSU a bucurat cititorii cu încă un volum de versuri ”Torida, prin friguri, neliniștea…”, apărută la Editura Ro.cart din București.
Primarul or.Ialoveni Sergiu ARMAȘU a felicitat-o pe poeta Lidia GROSU cu apariția cărții și prestigioasă sa activitate, dorindu-i sănătate și noi realizări literare.
În prefața cărții scriitorul George CĂLIN, Ambasador Cultural Convenția ONU-Geneva menționează: ”Poeta Lidia Grosu ne-a descoperit calea spre ea și a relevat-o în versuri care sună din ce în ce mai cristalin, mau armonios descoperindu-ne o femeie plină de fragilitate și visare”.
La Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret doamnei Lidia GROSU i-a fost acordat premiul din partea Asociaţiei Naţionale a Uniunilor de Creaţie. Domnia Sa este autoarea a 18 cărți și coautoarea în 35 de antologii, a scris circa 280 de lucrări, inclu¬siv studii, recenzii, cronici lite¬rare, membră a Uniunii Jurna¬liştilor din Moldova şi Uniunii Ziariștilor Profesioniști din Ro¬mânia. Dna Lidia Grosu este inclusă în Colecția OPERA OMNIA – „Un dicționar al scriitorilor români contemporani”. Ea este decorată cu Medalia „MIHAI EMINESCU” pentru merite deosebite în domeniul creației.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).