Reprezentanții Asociației „Democrație prin Guvernare” din SUA – în vizită la Primăria Ialoveni

Astăzi, 28 iunie, la Primăria orașului Ialoveni a avut loc o întâlnire a administrației publice locale cu reprezentanții Asociației „Democrație prin Guvernare” din SUA. Discuția s-a axat pe o eventuală colaborare în diferite domenii de dezvoltare a localității în cadrul proiectului „Moldova – comunitatea mea” care va fi lansat în curând cu suportul USAID și va dura 5 ani. Domeniile prioritare ale proiectului sunt – dezvoltarea infrastructurii, implicarea cetățenilor în soluționarea problemelor comunității, suport pentru continuarea inițiativelor legislative, administrarea finanțelor publice, eficientizarea resurselor financiare, ș.a.

Un grup de voluntari din Corpul Păcii – la Ialoveni

Astăzi, 27 iunie, un grup de voluntari ai Corpului Păcii în Republica Moldova au vizitat Primăria Ialoveni. În discuția întreținută cu primarul Sergiu ARMAȘU ei au aflat multe lucruri interesante despre localitatea noastră, domeniile unde ar putea activa în calitate de voluntari și conlucra cu administrația publică locală în implementarea unor acțiuni favorarabile orașului și cetățenilor.

23 iunie – Sărbătoarea profesională ”Ziua funcționarului public”

Cu această ocazie, în calitate de Primar al orașului Ialoveni, menționez că am onoarea să lucrez cot la cot cu o echipă de funcționari publici devotați serviciului public, cărora vreau să le exprim cuvinte de apreciere și recunoștință pentru munca cu dedicație în folosul cetățenilor și a orașului.

Funcționarii noștri sunt zilnic în contact direct cu cetățenii, iar imaginea administrației publice locale este determinată de calitatea serviciilor publice prestate, de comportamentul decent, responsabilitatea, profesionalismul și onestitatea de care dau dovadă funcționarii.

Mulțumesc mult tuturor funcționarilor publici, care indiferent de circumstanțe, condiții complicate de activitate, motivația insuficientă și salarizarea mizeră, continuă să muncească în acest domeniu și contribuie la dezvoltarea orașului nostru.

Noi succese și realizări ambițioase, în beneficiul cetățenilor, în slujba cărora suntem!

Cu respect,
Sergiu ARMAȘU,
Primar al orașului Ialoveni

Cupa primarului orașului Ialoveni la fotbal a fost câștigată de echipa Huțuleuca 1

Astăzi, 18 iunie, pe stadionul din sectorul Bozu, orașul Ialoveni, au finisat competițiile sportive ”Cupa primarului” la mini-fotbal, ediția 2017. Cele 8 echipe, participante la competiții, au demonstrat un joc frumos și captivant. Cupa transmisibilă a fost câștigată de echipa ”Huțuleuca -1”, pe locul II s-a clasat echipa ”Albeni”, pe locul III – echipa ”Huțuleuca -2” și pe locul IV – echipa ”BTA-16”. Primarul Sergiu ARMAȘU a felicitat sportivii cu rezultatele obținute, dorind tuturor noi jocuri și noi biruințe.